Official Suppliers

DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK

Als official supporter van de Invictus Games draagt De Brauw zorg voor de juridische ondersteuning van dit internationale evenement. Het internationale, openbare en specialistische karakter van dit evenement maakt de juridische ondersteuning een uitdagende complexe verantwoordelijkheid. De Brauw is een wereldwijd opererend advocatenkantoor met alle mogelijkheden om hierin te ondersteunen. Grote zaken, grote risico’s en grote arena’s  vragen om multidisciplinaire, multinationale teams met sterke, strategische denkers die altijd bereid zijn tot het uiterste te gaan.

De Brauw ziet de impact die dit evenement heeft op de atleten, maar ook hoe het evenement de samenleving raakt. Daarom heeft het toegezegd om het team bij te staan en is het dankbaar om te kunnen bijdragen om de Invictus Games The Hague 2020 tot een succes te maken.

OTTOBOCK

Ottobock ontwikkelt ‘draagbare menselijke bionica’ – medisch technologische oplossingen voor mensen met beperkte mobiliteit op het gebied van prothesen, orthesen en menselijke mobiliteit (rolstoelen). Het bedrijf, opgericht in 1919, behandelt ook patiënten via de divisie Patient Care. Ottobock’s missie: verbetering van de kwaliteit van leven en gezondheid economische voordelen van degenen die zij dienen. In 2018 begon Ottobock hun biomechanische expertise te gebruiken voor industriële toepassingen en met de introductie van het Paexo-exoskelet. Dochterondernemingen in 59 landen bieden wereldwijd de kwaliteit “Made in Germany” en hebben meer dan 7.000 werknemers. De internationale activiteiten van het bedrijf worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Duderstadt, Duitsland. Ottobock ondersteunt de Paralympische Spelen sinds 1988 met technische expertise. Ottobock is er trots op een officiële leverancier te zijn van de Invictus Games sinds hun oprichting in Londen 2014.

WELZORG

Welzorg is trotse official supplier van de Invictus Games 2020. Welzorg is specialist op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen, woning- en autoaanpassingen. Onze klanten, senioren en mensen met een beperking, staan centraal. We leveren (totaal)oplossingen op maat en zetten beperkingen om in mogelijkheden.  Onze passie is om mensen te bewegen. Deze passie wil Welzorg uitdragen met het partnership.

Als official supplier zijn we niet alleen aanwezig op het evenement, maar doen wij er alles aan om de sporters, familie en vrienden van sporters en de bezoekers te ontzorgen als het gaat om mobiliteit. We zijn aanwezig op de Invictus Games met een hulpmiddelen-uitleenpunt. Hier kunnen bezoekers kosteloos hulpmiddelen lenen om zich over het terrein te verplaatsen en zo de spirit van de Invictus Games te beleven. Tevens zullen de aangepaste Zonnebloemauto’s aanwezig zijn om sporters van en naar het Zuiderpark te rijden.

SZVK & Zorgzaam

Wij zijn de SZVK (Stichting ZiektenkostenVerzekering Krijgsmacht) en Zorgzaam. De SZVK is de militaire ziektekostenverzekeraar en Zorgzaam is de zorgverzekering voor iedereen die een (arbeids-)relatie met het ministerie van Defensie heeft of heeft gehad. Wij ondersteunen onze veteranen en willen op deze manier bijdragen aan de erkenning en waardering van hun inzet en offers.