Official Supporters

DELOITTE

Als Deloitte zijn we met trots Official Supporter van de Invictus Games 2020. Tijdens de games van 2018 in Australië was Deloitte al betrokken en dit jaar zetten we ons partnership voort. Als werkgever maar ook richting onze klanten en de maatschappij willen wij de ‘invictus spirit’ uitdragen. Onze missie is het maken van een impact die er toe doet. We werken continu aan innovatieve oplossingen voor thema’s als inclusiviteit, gezondheid en re-integratie. We moedigen tijdens deze editie van de Invictus Games niet alleen de sporters aan, maar benutten ook hun bijzondere kracht en mindset als inspiratiebron voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan een inclusievere samenleving.

HEINEKEN

Heineken draagt alle atleten die deelnemen aan de Invictus Games een warm hart toe. Heineken gelooft sterk in de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en een breder begrip en respect te genereren voor degenen die hun land dienen of hebben gediend. Het zijn allemaal echte helden. Deelname aan dit unieke en speciale evenement is een ongelooflijke prestatie op zich. Heineken is verheugd bij te kunnen dragen aan het succes van dit speciale sportevenement dat zoveel meer is dan alleen winnen. Elke deelnemer is immers al een winnaar.

Daar proosten we op.

LOCKHEED MARTIN

Met trots zijn wij Official Supporter van the Invictus Games The Hague 2020, presented by Jaguar Land Rover. Onze missie is om militairen te ondersteunen door middel van geavanceerde platforms en mogelijkheden die hen beschermen – en het doorzetten van die ondersteuning in wat komen gaat na hun service. De kernwaarde van Lockheed Martin: doe het juiste, respecteer anderen en ga tot het uiterste, sluit goed aan bij de gedachtegang van de Games. Ook wij streven naar het doel om de kracht van sport in te zetten om het herstel te motiveren, rehabilitatie te ondersteunen en een groter begrip en respect te genereren voor diegene die hun volk dienen. Als team zijn wij enthousiast om de competitors in mei 2020 aan te kunnen moedigen.

SAP

Als Experience Company binnen bedrijfsapplicatiesoftware wil SAP organisaties van alle groottes en in alle sectoren helpen om optimaal te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP®-systeem. SAP’s technologieën helpen organisaties om te vormen tot intelligente ondernemingen die bijdragen aan ieders toekomst.

Met deze technologieën zet SAP zich in voor de Invictus Games foundation, met het doel bij te dragen aan het bevorderen van begrip en respect voor gewonde veteranen. Het sportevenement van Invictus Games gebruikt de kracht van sport om het herstel bij gewonde militairen te stimuleren.

SAP ondersteunt door inzichtelijk te krijgen hoe je mensen nader tot elkaar kunt brengen. Een registratie-app voor het sportevent maakt het registreren voor deelnemers eenvoudiger en zorgt voor overzicht. De app is waardevol voor de organisatie, maar ook voor de deelnemers uit twintig landen, de verzorgers, familie en vrienden, toeschouwers, sponsoren, media en toeleveranciers.

Met de app melden de chefs de mission hun sporters aan bij de competitieonderdelen, is er direct een overzicht van hun individuele schema’s en krijgen familieleden, vrienden en andere bezoekers direct toegang tot relevante praktische informatie. De app kan een grote rol spelen bij het ondersteunen van de organisatie, de partners, de deelnemers en de toeschouwers tijdens de Invictus Games in Den Haag, maar ook tijdens toekomstige edities van het evenement.

SHELL

Shell is de veteranen en militairen dankbaar; zij hebben zoveel gegeven om de vrede en levens van mensen over de hele wereld te beschermen. Juist nu, temidden van de vreselijke invasie van Oekraine, worden we er scherp aan herinnerd hoe belangrijk veteranen en militairen zijn voor ons als individuen, voor bedrijven en voor de hele maatschappij. Daarom is Shell trots dit evenement te steunen, juist nu en juist hier, in de Stad van de Vrede. Dit doet Shell bijvoorbeeld door het mede mogelijk maken van groene energie voor de Games.

Wij wensen alle deelnemers veel succes bij de Games. Jullie sportiviteit, motivatie en veerkracht zijn een voorbeeld voor iedereen.

KPN verbindt

“KPN verbindt al meer dan 140 jaar mensen met elkaar, dat doen we natuurlijk met ‘het netwerk van Nederland’ en zeker ook door het ondersteunen van grootschalige evenementen zoals dit jaar de Invictus Games 2020”, aldus Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN. “De Invictus Games is een bijzonder evenement waar de deelnemers het allerbeste uit zichzelf halen en waar een groot gevoel van saamhorigheid is. We hopen dat Den Haag en omstreken uitloopt om naar dit prachtige evenement te komen kijken.”

ISPS Handa

ISPS Handa was founded by Dr Haruhisa Handa in 2006 to further the transformative power of sport across the globe. ISPS HANDA funds and promotes sporting events in archery, bowling, boxing, football, golf, polo, rowing, rugby and swimming with an emphasis on blind and disabled athletes. Dr Handa has created numerous charitable organisations both in Japan and internationally.

The core vision of ISPS HANDA is that sport has the power to inspire, transform, and unite people and communities across social, racial and socio-economic barriers. Dr Handa has been passionately supporting blind golf in this aim for 30 years.  ISPS HANDA is extremely proud to be an Official Supporter of the Invictus Games and to work together to use the power of sport to make people’s lives better.  We hold dear our relationship with The Invictus Games and the Invictus Games Foundation, because so many wonderful outcomes are achieved and our beliefs and objectives are so very closely intertwined.